Home / News_el / 14ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διαθεσιμότητα, την Αξιοπιστία και την Ασφάλεια (ARES 2019)

14ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διαθεσιμότητα, την Αξιοπιστία και την Ασφάλεια (ARES 2019)

Πανεπιστήμιο του Kent, Canterbury, Ηνωμένο Βασίλειο
26 Αυγούστου – 29 Αυγούστου 2019

Το 14ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διαθεσιμότητα, την Αξιοπιστία και την Ασφάλεια (ARES 2019) θα φέρει κοντά ερευνητές και επαγγελματίες του τομέα της αξιοπιστίας. Το ARES ασχολείται με τις διάφορες πτυχές αξιοπιστίας – με ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση μεταξύ διαθεσιμότητας, αξιοπιστίας και ασφάλειας.

Το ARES στοχεύει σε πλήρη και λεπτομερή συζήτηση των ερευνητικών ζητημάτων αξιοπιστίας ως ολοκληρωμένης έννοιας που καλύπτει, μεταξύ άλλων, τη διαθεσιμότητα, την ασφάλεια, την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα, τη συντηρησιμότητα και την ασφάλεια σε διάφορους τομείς εφαρμογών.

Το συνέδριο θα δώσει έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ των ιδρυμάτων και σε πρακτικά ζητήματα αξιοπιστίας σε αναδυόμενους τομείς όπως η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, οι location-based εφαρμογές, η διάχυτη υπολογιστική, η αυτόνομη υπολογιστική, οι προοπτικές της τεχνολογίας υπολογιστικού πλέγματος κλπ. Το ARES είναι αφιερωμένο στην κριτική εξέταση και τις ερευνητικές προκλήσεις των διαφόρων πτυχών του Αξιόπιστου Υπολογιστή και τον ορισμό ενός οδικού χάρτη για το μέλλον.

Επιλεγμένες εισηγήσεις, που γίνονται αποδεκτές και παρουσιάζονται στο ARES, θα δημοσιευθούν, μετά από κρίση, σε ειδικά τεύχη διεθνών περιοδικών (π.χ. Springer EURASIP Journal on Information Security). Το ποσοστό αποδοχής του ARES 2018 ήταν 22,3% (μόνο πλήρεις εργασίες). Τα πρακτικά του ARES 2018 δημοσιεύθηκαν από την ACM (ACM ICPS).