Home / Απασχόληση / Υποτροφίες διδακτόρων ερευνητών στην κυβερνοασφάλεια και την ιδιωτικότητα στο ΙΤΕ Κρήτης

Υποτροφίες διδακτόρων ερευνητών στην κυβερνοασφάλεια και την ιδιωτικότητα στο ΙΤΕ Κρήτης

Δύο υποτροφίες ερευνητών Phd (Ερευνητής ITN Marie Curie πρώιμης φάσης ) στην κυβερνοασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικότητας στο ΙΤΕ Κρήτης.

Οι υποτροφίες παρέχουν 2.900 έως 3.500 ευρώ (μεικτά) το μήνα, αρχίζουν στα τέλη του 2019 και διαρκούν τρία έτη.

Συμμετέχετε σε μία από τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως στον τομέα της κυβερνοασφάλειας με υποτροφία διάρκειας τριών ετών (αμοιβή 2.900 έως 3.500 ευρώ ακαθάριστα το μήνα), ξεκινώντας από τα τέλη του 2019. Το εργαστήριο διαθέτει μακρά παράδοση έρευνας αιχμής στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και της ιδιωτικότητας. Οι απόφοιτοι του Τμήματος τοποθετούνται σε κορυφαίους Οργανισμούς όπως Google, Facebook, Amazon, Apple, Symantec κ.λπ. ή / και κατέχουν ακαδημαϊκές θέσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως το University of Cambridge, το Rice, το Columbia, το Georgia Tech κλπ.

Οι θέσεις χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος RAIS του προγράμματος αρχικής κατάρτισης Marie Curie (ITN), το οποίο επικεντρώνεται στο σχεδιασμό αποκεντρωμένων, κλιμακούμενων και ασφαλών collective awareness platforms για την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και τη μηχανική μάθηση, οι οποίες εγγυώνται στον τελικό χρήστη την ιδιωτικότητα και την ιδιοκτησία των προσωπικών του δεδομένων.

Η πρώτη θέση είναι για τον περιορισμό των κυβερνοεπιθέσεων σε φορετές συσκευές και η δεύτερη για την Προστασία και εγγύηση της ιδιωτικότητας στην Αποκεντρωμένη Διαμοίραση Δεδομένων.

Ο κύριος στόχος του δικτύου αρχικής κατάρτισης RAIS είναι να παρέχει κατάρτιση παγκόσμιας κλάσης για μια επόμενη γενιά ερευνητών, επιστημόνων δεδομένων και μηχανικών Ιστού, δίνοντας έμφαση σε έναν ισχυρό συνδυασμό προηγμένης κατανόησης τόσο σε θεωρητικές όσο και σε πειραματικές προσεγγίσεις, μεθοδολογίες και εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων πλατφορμών ανάλυσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Κριτήρια επιλεξιμότητας: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν λιγότερο από 4 χρόνια ερευνητικής εμπειρίας πλήρους απασχόλησης μετά την απόκτηση του πτυχίου τους. Οι ερευνητές δεν πρέπει να έχουν διαμείνει ή να έχουν πραγματοποιήσει την κύρια δραστηριότητά τους (εργασία, σπουδές κ.λπ.) στην Ελλάδα για περισσότερο από 12 μήνες κατά τα 3 έτη αμέσως πριν την ημερομηνία πρόσληψης.

Υλικό Αιτήσεων: https://bit.ly/32tqP4W

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον καθηγητή Ευάγγελο Μαρκάτο markatos@ics.forth.gr